tokhund!

Igår hittade timmen nog världens största boll, den som har en hund som kan slå honom är välkommen att höra av sig! Igår hittade nämligen rim månen. ja, precis vad jag tänkte också, men han skulle ha den till varje pris..ibland undrar jag var det är jag har fått på halsen alex, tokhund!

Konversation från brommaplan när jag och numera "vargen" var påväg hem i söndags:

Liten pojke: *något förvånad* , finns det verkligen vargar i bromma?
Pappa: Nej, var inte dum nu..
Liten pojke: Men..vad är det där då? *pekar på mig och timmen som går snett framför*

Mer hörde jag inte, men ett och annat skratt hördes runt omkring så jag var nog inte den enda som lyssnade!

 


20 september

Jag har fortfarande inte lyckats lägga upp filmerna på rimtims slalom (amatör), så ni får nöja er med lite bilder istället...Har inte så mycket att berätta, så det blir mer bilder som får illustrera vad vi håller på med för tillfället. Det blir inte så mycket då skolan tar upp mycket av min tid + att agilitykursen inte sätter igång än på ett tag. Behöver jag nämna att jag längtar?

Enjoy!


jag saknar dig..

Världens vackraste ängel




mitt hjärta, min fina prins..

Bucket list...

Bucket list:
  • tugga sönder en kudde
  • tugga sönder en soffa
  • bita hål i väggen så till den milda grad att det behövs spacklas och målas (inte bara en, utan två ggr tillochmed, en eloge till lillkillen)
  • bita sönder något så att vi inte kan se vad de föreställer
Den här demoleringslistan blir bara längre och längre, men för att hålla hoppet uppe så har han blivit avsevärt mycket bättre och han växer sakta men säkert upp (får vi hoppas)

Annat övrigt som handlar om monstret är:
  • Han kissar fortfarande på alla fyra
  • Tungan sticker fortfarande ut 90 % av hans vakna tid (dessvärre sticker den även ut ca 50 % av den tid han befinner sig i drömland)
  • hans snopp är fortfarande näst intill obefintlig (den ser i princip ut som om han var ca 12 veckor...manlig kille det där)
  • han viftar på svansen så fort han känner lukten av alex (t.ex. när han hittade alla papper som jag har fått av henne)

Tisdag 14/9

Rimmen har hittat en ny favoritsovplats i kökssoffan

Jag ska uppdatera mer men jag och blogg är egentligen ingen bra kombination + att mitt och rimmens liv är väldigt ointressant just nu.  Om jag lyckas så ska det komma upp en video på rimtims slalomfärdigheter inom en snar framtid...observera om jag lyckas!

 

Ps. Svip (Berner Sennen i tidigare inlägg) fick genomgå en riskfylld operation i dagarna då någon (troligtvis ett vitt monster)  attackerat honom och tömt honom på alla hans "inre organ".  Han återhämtade sig dock bra och kommer lyckligtvis att bli helt återställd. D.s


bildbomb

Jag har inte så mycket att skriva, så här kommer en bildbomb från någon promenad i skogen då jag levde lyxliv med sommarlov...

 



Idag så var det en främling på fyra ben (berner sennen vid namn svip) på snabbvisit hemma hos oss, vilket rimtim inte alls var sen att tala om.
Han var till en början aningen läskig men efter en noggrann granskning så tyckte monstret att det var dags att leva upp till sitt namn, vilket betydde att man ska utrota fienden.


1- årsdag!

Idag fyller världens faktiskt bästa kille 1 år!
Ja, han är bra även fast hjärnan för det mesta glöms kvar hemma när han drar iväg på äventyr (fråga mig inte hur han lyckas med det för det vet han nog inte äns själv) och trots att han alltid "vet bättre själv" även fast han inte har en susning om vad det är som egentligen pågår.

Jag brukar inte säga att jag älskar någon såhär tidigt i ett förhållande men tusan, vad kär jag är i mitt vita monster!


I övrigt så ska jag och "rim raket" gå vår första agilitykurs nu i höst, jag har äntligen fått tummen ur och anmält mig. så får vi se vad vi tycker om det... jag tror det är dags att putta ner ers höghet från hans tron för nu är smekmånaden slut!


Och för att göra lite reklam så var jag och såg I rymden finns inga känslor på bio igår för andra gången den här veckan, en helt makalöst bra film som jag är fullkomligt förälskad i, gå och se den, nu! (och nej, jag skriver inte så för att min mamma arbetar med den, den är faktiskt bra)

RSS 2.0