Long time, no see

Inte så mycket har hänt sen jag skrev sist. jag har träffat alex med töser och hängt med min galna granne a.k.a Tessan (som jag tycker väldigt mycket om, missförstå mig inte!) Jag tittade igenom lite bilder på datorn och hittade:

charlie, en liten kissemiss som vi hittade mitt i skogen sommaren 2008.  cirkus 9 veckor och tunn som en sticka, stackarn.. nu bor han hos min barndomsvän kajsa (som var med vid räddningsuppdraget) och lever som en kung!


En trött rimtim

Och hör och häpna, jag lyckades!


Videon är för snart 2 månader sen och det var andra dagen på 12 pinnar. Motoriken hos min knäppa bc är inte den bästa och vi jobbar med kroppskontroll för att kunna öka speeden i själva slalomet. men jag tycker han är duktig + att jag är mäkta nöjd över att ha lyckats lägga upp filmen..

typiskt!

jag har en granne, en väldigt snäll tjej. problemet är att hon har en fantastisk förmåga att sätta massa idéer i mitt lilla huvud. denna gång handlar det om valp, jag vill ha en till!
otacksam och kräsen tjej som aldrig är nöjd. jag har haft timmen i vadå, 4 månader och jag vill redan ha en till...

en söt och gosig liten valp skulle verkligen inte sitta helt fel, tyvärr så är mina päron inte lika entusiastiska som jag är. Får nog vänta tills jag går ut skolan innan jag sätter den bollen i rullning. Men drömma kan man ju alltid! men frågan är vad för ras man ska välja? en bc kanske? men jag tror jag vill prova på något annat också, en mellanpudel då? för tusan det finns hur mycket raser som helst att välja mellan. suck...

dessutom så får min handbollstränare hem sin norfolkterrier på fredag och hon är inte blyg med att skicka bilder till mig på den söta tussen.

Nej, nu ska jag frossa i onyttigheter (en av få förmåner man har med att jobba på konsum är att man får ta hem fikabröd om man stänger).

kärleksförklaring

Världens bästa!

 

tacktacktacktacktack alex för världens bästa kille!


måndag

idag fick monstret äntligen träffa herr terrorist igen efter att ha varit isär i flera veckor. Söta pojkar det där!
Jag och isse åkte iväg till svanhagen för att träna lite, längesen timmen fick så mycket uppmärksamhet. Vi tränade lite på ingångar vilket han börjar bli riktigt duktig på (tycker då jag som är amatör ut i fingerspetsarna) och så tränade vi lite passivitet och annat smått och gott. Det är svårt när favorit-midas tränar precis bredvid, men det är en bra störning och det gick bra och jag är nöjd och det tror jag att timmen också är för han ligger just nu och sover som en stock, sötungen.

Bild på världens tokigaste vovvar (bild lånad av Isabelle Spicker)

det börjar bli kallt i vårat avlånga land

- grader! jag är redan så fruktansvärt trött på denna kyla att jag utan tvekan skulle nappa på första bästa resa till varmare breddgrader. det får också gärna bli sommar igen, frågan är om nästa sommar kommer toppa denna? helt klart den bästa sommaren i mitt liv (varför får ni lista ut själva)

Jag försöker att titta på lite kurser som jag och monstret kan gå tillsammans, men det är så fruktansvärt svårt att välja vad för kurs + vart någonstans. Har ni några tips och förslag så får ni mer än gärna dela med er!
Jag tackar tessan för hennes förmåga att alltid får över mig på hennes sida, jag har nämligen fått upp ögonen för lydnad. något som jag faktiskt aldrig trodde skulle ske, men tji där fick jag! :) Jag kan knappast se mig och rim raket tävla lydnad, han har en fantastisk förmåga att slå dövörat till, bokstavligen talat... men det kan nog ändras med hjälp av lite träning - optimist javisst!

Annars så klättrar rim på väggar just nu då jag drunknar i skolböcker och handboll, det sistnämnda är dock något frivilligt, har nog aldrig tyckt om handboll så mycket som jag gör just nu. + att det går väldans bra för oss med 4 vinster av 4 spelade. den fjärde spelades idag och slutade 40-16 till oss, yeeeeey!

Förhoppningsvis så kommer det komma något mer intressant att berätta om när det gäller timmen, allt går bara så sjukt långsamt just nu!

pälsen...

Efter att timmen börjat fälla så gick han från en vovve med brutal lejonman till en räv med skabb, bokstavligt talat. så jag tog beslutet att klippa token (med hjälp av alex såklart). sagt och gjort, nu har jag en korthårig bc..iallafall i ett tag framöver!

Där har ni svaret på varför han numera är korthårig

En liten överblick hur tokhunden har sett ut under de få månader han har bott hos mig!

Jag och min bc...

Under gårdagen svämmade jag över av border collies, men det kan vara mysigt det också. Och det är  just vid sådana här tillfällen som jag faktiskt trivs riktigt bra här ute i ingenstans.

fina fina leo

Dagen har jag vigt åt engelska C plugg och träning med rim raket. Tänkte även ragga upp fröken med hunden i huset bredvid under dagen för en promenad. Jag vill nämligen höra allt om bästa ruths kalas i lördags!

en gång i tiden..

En gång i tiden så bodde det ett pälsmonster i min familj...



underbara dag!

igår tog jag och timmen en prommis i världens underbaraste höstväder! timmen var i stort behov utav uppmärksamhet och skulle upp på alla stenar han hittade och visa att han minsann kan snurra åt båda hållen.
vi träffade på massa söta kossor, rim var inte så värst intresserad utan var mer "titta på mig matte, jag kan också äta gräs", tokhund!

jag la timmen ner för att ta lite bilder när det flyger upp en katt från precis ingenstans, och såklart sätter den bokstavligen av rakt emot mitt monster som jag så fint har lagt på vägen.
Jösses, nu kommer mitt monster visa varför han just kallas för monstret var det jag hann tänka. Men vet ni, min fina underbara hund rörde inte en fena. Han tittade lite på kissen när den kutade förbi honom i 180 innan han sen tittade tillbaka på mig med en blick som tycktes säga "får jag resa på mig snart, det här är dötråkigt".
(För att tillägga så var jag ca 15 m bort + att kissemissen var knappt 2 m ifrån honom)




Timmen var ganska trött när vi kom hem och somnade på nya favvoplatsen, jag somnade i soffan..

när jag mår som bäst...


RSS 2.0